Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J76a91r12a 72R77a56n47k

24. 12. 2015 4:42

Kdyby radeji obcas mlcel, to uz se budete pratelit jen s RF a Cinou?

0 0
možnosti
JP

Neomalenost a buranské kecání prezidenta nám není ku prospěchu, pouze je zase o čem psát.

3 0
možnosti
MV

Pan prezident Milos Zeman je jednim z nejlepsich prezidentu vsech dob.

2 4
možnosti
JR

J78a90r75a 41R57a75n27k

24. 12. 2015 4:43

Hlavne to zkuste napsat ve vsech jazycich, pane Zajicku....Rv

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, jak prezident Zeman dříve horoval pro přijetí Eura, tak se mohli mírnit, i když je naprostou pravdou, že vystoupení z eurozóny by nejvíce pomohlo samotným Řekům.

Toto vyjádření beru ze strany prezidenta Zemana bohužel jako alibismus, než aby prostě řekl, že se dříve mýlil.

Řekové jsou v naprosto bezvýchodné situaci a jejich bankrot se pouze odsunul na neurčito. Není v jejich silách srovnat výkonnost jejich ekonomiky a svých platů a důchodů vůči ekonomikám západních zemí ani za 30 let, takže by měli eurozónu co nejdříve opustit ve vlastním zájmu.

1 1
možnosti
RH

Jestli je Zemanův názor správný nebo ne, není otázkou, otázkou je, jestli je vhodné, aby to říkal. Když by nějaký představitel jiného státu prohlásil, že je Zeman alkoholik, tak je to sice pravda, ale není z důvodu politické korektnosti vhodné to říkat.

4 3
možnosti
Foto

To je přece jen něco trochu jiného.

3 0
možnosti
MS

Prostému lidu se pochopitelně tato Zemanova "pravda" velice líbí: Nebudeme do eurozony vstupovat, dokud tam bude Řecko, abychom nemuseli přispívat na jeho záchranu. Soudný člověk si však řekne, že takové řeči od hlavy státu, který v EU zatím patří k těm dotovaným, jsou poněkud nemístné. Možná by v tomto případě bylo lepší držet ústa.

7 6
možnosti
MJ

Diplomatický počinek to tedy od Zemana není ale pravdivý to ano. Je to to samé, jako kdybych řekl své ženě,-nejes, jsi tlustá jako prase - diplomatická řeč to neni ale pravda to je.

5 1
možnosti
JR

J25a75r50a 33R82a28n77k

24. 12. 2015 4:48

Ne! Jedine, pokud bude zastupovat UganduRv

0 0
možnosti
Foto

pan Zeman dělá permanentní předvolební kampaň.

Nic jiného za tím není.

6 6
možnosti
VK

Svět diplomacie je poněkud jinde, než ten náš. A úplně jinde, než se nachází voliči našeho prezidenta, kteří ho za tohle obdivují.

4 4
možnosti
Foto

Jistě, prezident není diplomat. A to je dobře nebo špatně?

6 4
možnosti
JC

Náš současný president NENÍ pravdomluvný a nikdy nebyl. Je to kecálek, který si vše přikrašluje či nadsazuje. Ale to o něm víme už dávno. Už od roku 1990 je tento jeho povahový rys všeobecně znám.

To, že tenkrát řekl jasně, že není rozumné vstupovat do spolku, v kterém bychom měli společnou kasu s Řeckem, z něho žádný vzor pravdomluvnosti nedělá. A vůči Řekům to zdaleka není tak tvrdé jako to, co musel Tsipras vyslechnout při jednání eulamentu. A co vše už museli vyslechnout od Merkelové.

Zeman sice halasně vykřikoval, že se zasadí po zvolení presidentem o zavedení eura, ale snad konečně dostal trochu rozum a za pomoci odstrašujícího helénského příkladu z toho vycouvá.

7 3
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Mladá slečna,která bydlí poblíž Ostravy. Která raději vyhledávám klidná místa než bujarou zábavu. Mé oblíbené motto:,,Nikdy neskončí tvůj sen"